Red Bull Energy CenterNormaal gezien komt het Formule 1 circus aan per Boeing 747 volgeladen met wagens en teammateriaal, maar dat zal volgend weekend niet het geval zijn. Voor de eerste keer zal het circus aankomen per boot. Het schip zal vertrekken vanuit de haven van Trieste in Itali� en zal drie dagen later aankomen in de haven van Istanbul.

“De terugreis zal zeer krap zijn.” Wist Miodrag Kotur, de logistieke chef van Ferrari te vertellen. Twee weken na de GP van Turkije volgen er namelijk de GP’s van Itali� en Belgi�.

Normaal hebben de teams op geen enkele race buiten Europa hun motorhomes bij, maar omdat het circuit niet zo ver van de thuisbasissen ligt zullen ze er deze keer wel bij zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter