Met een enigszins verbaasde blik staart uw scribent naar het eindklassement van de Teamboss 2013.

Het is weer die ‘Shorttracker’ die a la Sebastian Vettel voor de derde keer op rij de competitie wint! Shorttracker mag zich dus opmaken voor een bezoekje aan een heuse Formule 1-team!

De nummers twee en drie [TeamIndy en Enzo2] mogen gaan ijskarten in het Skidome, dat gelegen is in het sportcomplexgedeelte van Rucphen.Een reportage daarover kun je hier lezen.

Net als het echte wereldkampioenschap Formule 1, was er al gauw geen sprake meer van een spannende strijd. Wist collega Fabian van Tiel nog aan te haken bij Shorttracker, doch moest onze gewaardeerde collega lossen.

Zijn plek van best presterende redactielid werd ingenomen door Enzo, maar ook die kon geen potten breken aangaande de eerste positie. Wel presteerde hij naar behoren met twee teams in de top 10, dus Enzo mag onder andere gaan ijskarten!

Veel grote woorden vooraf, maar al voor de zomer bleek het al een onhaalbare kaart; Ondergetekende kwam niet verder dan een beschamende P20 als beste prestatie. Ook mijn ‘favoriete aartsrivaal’  Kootje haalde de top tien niet. Kootje versloeg mij wel met een P15, maar Erik had vast wel op meer gehoopt qua competitie.

Fabian pakte een nette P6, terwijl de dit jaar toegetreden redactielid Dennis heel mooi gedebuteerde met een P4.

Onze geliefde forummer uit België Marc [met de C van Cornelis] eindigde op P9 en zal vast een vreugdedans hebben gemaakt in zijn huisje. Marc liet het gebrul tussen Kootje en mij voor wat het was en ging heen met het been! Voor hem zal er een tegoedbon van 15 euro klaarliggen, te besteden bij Fangadgets.com!

Zoals gezegd wint Shorttracker voor de derde keer op rij, met een vrij grote voorsprong van 192 punten [totaal 4050 punten]. De beste Belgische deelnemer is ‘Helly’ op P5 met 3322 punten, die daarmee 2 heats karting bij Attractiecentrum Zoetermeer heeft gewonnen. En de top 3 wordt gecompleteerd door redactielid Enzo met 3825 punten.

Gefeliciteerd iedereen!

Volgend jaar zal er een nieuw seizoen starten op F1Teamboss.com met opnieuw de mooiste prijzen! In de winterperiode willen wij F1Teamboss.com nog verder verbeteren. Dit jaar ging het een en ander mis, maar het voordeel is dat zo’n fout niet meer terugkomt en het spel alleen maar beter wordt?

Hopelijk zien wij jullie volgend jaar opnieuw terug op F1Teamboss.com.