Het ziet er naar uit dat Frentzen aan het einde van het seizoen de Formule 1 vaarwel zal zeggen. Het contract met Sauber loopt af na dit seizoen en hij heeft nog geen nieuw contract. De cirkel lijkt rond voor de Duitser. Hij begon zijn carriere in 1994 bij Sauber en lijkt nu ook daar zijn loopbaan af te sluiten.
De manager van Frentzen, Monte Field, gelooft echter nog altijd dat hij een kans heeft om ook volgend seizoen voor Sauber te rijden:

“We praten met verscheidene teams. Of we aanbiedingen hebben hangt af van wat je onder een aanbieding verstaat. Als dat een contract is dat je kunt ondertekenen, dan moet ik bekennen dat we geen aanbiedingen hebben. We praten echter ook nog met Sauber, we zijn daar nog niet uit beeld verdwenen.”

Frentzen zelf wil niet over zijn toekomst speculeren. Dat zou alleen maar tot misverstanden en andere complicaties kunnen leiden. Mocht hij daadwerkelijk aan zijn laatste jaar in de F1 bezig zijn, dan wil hij in ieder geval nog niet stoppen met racen. Eerder maakte hij al bekend dat de DTM hem wel interessant leek. Pas als zijn liefde voor het racen over is zal hij daarover denken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter