Bernie Ecclestone hoopt dat Renault binnenkort weer met een eigen team in de Formule 1 actief is.

We gaan in september zien wat ze gaan doen, aldus Ecclestone. Ik hoop dat ze Lotus overnemen of een nieuw eigen team starten. Als ik ze kan helpen, dan zal ik dat zeker doen.

Ik raak ze in ieder geval niet graag kwijt. Ze al vele jaren in de Formule 1 actief en het zijn makkelijke mensen om zaken mee te doen. Het zijn aardige mensen die nooit problemen maken. Het is nu aan hen om te beslissen hoeveel het waard is om in de Formule 1 actief te blijven.

Renault heeft ook gesprekken gevoerd met Red Bull over een overname van Scuderia Toro Rosso. Een delegatie van Renault bracht zelfs een bezoek een Toro Rosso. Volgens Red Bull is een overname van Toro Rosso door Renault echter niet langer een optie.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter