Fernando Alonso mag dan wel de leiding in het kampioenschap stevig in handen hebben, Ron Dennis verwacht dat zijn team nog weldegelijk aanspraak kan maken op de titel.

Tijdens de GP van Spanje liet McLaren zien dat ook zij dit seizoen zullen meevechten om de overwinningen. De snelheid was er en het hele weekend was duidelijk dat Kimi Raikkonen voor de overwinning kon gaan. Tijdens de race werd dan ook duidelijk dat de Fin onbedreigd naar de zege kon rijden.

Het afgelopen raceweekend heeft de teambaas veel vertrouwen gegeven voor de rest van het seizoen. Ron Dennis zei: ” Het zal ons enige tijd kosten om het gat in het kampioenschap te kunnen dichten maar we gaan het zeker proberen. Alonso heeft dan nog geen problemen gehad met zijn wagen, zijn teamgenoot Fisichella echter wel.  “

Ron Dennis is zich ervan bewust dat zijn team klaar moet staan als Renault punten verliest door eventuele problemen aan de wagen. ” Wanneer Alonso niet finisht, dan moeten wij er zijn om er voordeel uit te kunnen halen.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!