Ron Dennis heeft bevestigd dat hij een brief geschreven heeft naar het adres van het management van Kimi Raikkonen over het gedrag van de Fin.

Kimi stond de laatste tijd nogal vaak negatief in de belangstelling bij de pers door zijn drankverbruik en zijn uitgaansleven. De laatste gebeurtenis deed zich voor bij de tests in Monza, waarop Dennis besloot om de huidige nr. 2 in de WK-stand een brief te sturen.

” Ik heb op een vriendelijke en beleefde manier verklaard, dat we een verantwoordelijkheid dragen tot onze partners, en dat er clausules in het contract staan die vereisen dat alle teamleden zich netjes moeten gedragen.  “ verklaart de McLaren-teambaas.

De waarschuwinsbrief naar Kimi mag zeker niet gezien worden als de mogelijkheid dat de teambaas de samenwerking met Kimi wil stop zetten. Ook Motorsport-directeur van Mercedes, Norbert Haug ontkende met alle klem dat The Iceman al een contract zou getekend hebben bij een ander team. ” Ik ben er zeker van dat Kimi niet getekend heeft voor een ander team, en dat hij met ons verder wil samenwerken.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!