Over de EJ15B is al heel wat geschreven geweest. Oorspronkelijk zou de nieuwe Jordan in Frankrijk haar debuut maken, maar wegens koelingsproblemen werd dit uitgesteld. Daarna werden Silverstone, Hockenheim en Boedapest als mogelijke debuutdatums genoemd, maar ook die werden telkens weer uitgesteld. Met de hitte in Turkije wil het team geen enkel risico lopen zodat de nieuwe wagen waarschijnlijk in Monza zal debuteren.

Ook Jordan-rijder Narain Karthikeyan kon het nieuws niet bevestigen, maar zei wel het volgende: ” De nieuwe wagen zal ons helpen om Sauber en Red Bull aan te vallen. De nieuwe wagen is vooral beter op het gebied van remmen en a�rodynamica.  “

Ook sporting manager Johnny Herbert weet nog geen precieze datum, wanneer de EJ15B werkelijk haar debuut zal maken: ” Hoe vroeger, hoe beter .Maar eerlijk gezegd weet ik het nog niet.  “

Hij vertelde erbij dat de glorieperiode onder Eddie Jordan in 1998 en 1999 nog heel ver weg is.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!