Het is al een tijdje bekend dat er een film in de bioscoop komt van de legendarische Gilles Villeneuve, vader van, de nu voor rijdende Sauber-coureur Jacques Villeneuve. Volgens Jacques Villeneuve komen racewagens niet centraal te staan in de film, zoals bij de film “Driven” met Sylvester Stallone.

De Sauber-coureur is erg verheugd over de film, de rol van hem is erg adviserend voor de makers. De Canadees heeft alles van dichtbij meegemaakt en kan de producers daarom helpen om dicht bij de realiteit te komen. Indien de realiteit van Villeneuve niet spectaculair genoeg is, hebben de makers nog de vrijheid om het script aan te passen en een film te maken die geschikt is voor Hollywood.

Wie de hoofdrol zal spelen is nog niet bekend, Villeneuve zou graag hebben dat Leonardo di Capro die rol op zich neemt. Daarover is nog niks beslist.

De film zal in 2007 in de bioscoop verschijnen en is gemaakt als verfilming van de biografie van Gilles Villeneuve.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!