Mark WebberEerder deze week kwamen de gruchten de kop opsteken dat de mogelijkheid Giancarlo Fisichella en Mark Webber van stoeltje zouden kunnen wisselen. Dat is wat het tijdschrift Speed ons vertelde. Toch blijft de 29-jarige Australi� zijn vertrouwen behouden in Williams, ondanks een zwak debuutseizoen bij het Engelse team en het verliest van de BMW-motor volgend seizoen.

“Ik heb voor de volle 100% vertrouwen in het team, ondanks het feit dat onze prestaties niet echt zijn zoals we voorzien hadden. Flavio (Briatore) en ik hebben veel en lange discussies gehad over het tekenen van het contract bij Williams, maar ik wou het doen en daar hou ik me dan ook aan,” vertelde Mark Webber aan het tijdschrift Autosport.

Intussen blijft de geruchtenmolen op volle toeren draaien. B.A.R.-Honda verwacht dat ze nog voor de Turkse Grand Prix, volgend weekend, kunnen aankondigen dat Rubens Barrichello een vanhun wagens zal besturen in 2006. En omdat nu ook Nick Heidfeld gelinkt wordt aan het team wordt de kans groter dat Jenson Button tegen zijn eigen wil toch naar Williams zal terugkeren. Als Williams bekend maakt dat Jenson Button volgend seizoen in hun wagens terug te vinden is, dan zullen ook B.A.R.-Honda en Sauber (BMW) verkondigen wie hun rijders worden in 2006.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter