David Coulthard doet het zeer goed in Shangai. De kwalificatie was een succes en dat resulteerde in een knappe zevende plaats op de startgrid. Daarmee plaatst hij zijn Red Bull tussen beide Ferrari�s die toch ook behoorlijk presteerden met een zesde en achtste plaats.

Red Bull Racing heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug en vond dit weekend terug het ritme dat het had bij de seizoensstart na een wat kwakkelend seizoens-midden.
Coulthard zegt dat hij de uitdaging had gevonden om een nieuw en relatief klein team te helpen om beter te doen dan iedereen zou verwachten van een nieuwkomer.
Zelfs al hebben ze niet gestreden voor overwinningen, heeft iedereen binnen het team toch het gevoel van degelijk en nuttig werk te hebben geleverd.

”�Ik heb dit seizoen getoond aan de mensen dat het een goede keuze was om verder te doen met F1 en dat 2005 een schot in de roos was�, zei Coulthard.  “

Als hij nu nog punten pakt of eventueel een podiumplaats zou het seizoen prachtig kunnen afgerond worden voor Red Bull Racing.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter