De zoektocht van Force India naar een tweede rijder duurt alsmaar voort. Vandaag de volgende aflevering van deze onvoorspelbare soap.

Adrian Sutil is gesignaleerd in de fabriek van Force India. De Duitser zou naar de fabriek zijn afgereisd om een stoeltje te passen. De kans is groot dat Sutil volgende week in actie zal komen voor Force India in Barcelona. Volgende week vindt namelijk de tweede wintertest voorafgaande aan het seizoen plaats en omdat Force India nog steeds geen compleet rijdersduo heeft mag Adrian Sutil volgende week een poging wagen in VJM06.

Een woordvoerder van Force India laat het volgende weten. Adrian heeft deze week een stoeltje bij ons gepast. Op dit moment ligt het nog niet vast wie wanneer in actie zal komen in Barcelona, maar er is een kans dat Adrian in het schema wordt opgenomen. Volgende week maandag maken we het schema bekend, aldus de woordvoerder van Force India.

Of deze test voor Sutil ook een racestoeltje oplevert is nog maar de vraag. Er zijn veel kanshebbers voor het laatste vrije stoeltje bij Force India. Zo azen Jules Bianchi, Narain Karthikeyan en ook Jaime Alguersuari op het tweede stoeltje bij Force India.

To be continued….

Leave a Reply

Your email address will not be published.