Volgens verscheidene media is Tony Fernandes erin is geslaagd om zijn F1 team Caterham van de hand te doen, Fernandes heeft besloten om zijn Twitter account op te doeken en in zijn laatste bericht hint hij duidelijk op de exit.

F1 heeft niet gewerkt, ik hou van Caterham Cars, aldus de vermoedelijke ex-eigenaar van het team.

Volgens Adam Cooper, gerespecteerd motor en autosportjournalist zal de verkoop in de komende dagen bekend gemaakt worden. Huidig teambaas Cyril Abiteboul zou op vraag van Red Bull terugkeren naar Renault Sport F1 om terug aan de slag te gaan in de motorfabriek te Viry.

De koper zal het hele Maleisische concern dat eigenaar is van Caterham ltd. moeten overkopen volgens Cooper. Op dit moment is de identiteit van de koper nog niet bekend maar het zou in ieder geval niet gelinkt zijn aan de nieuwe F1 projecten uit de Verenigde Staten en Roemenië, toch zou het niet om een wildvreemde gaan. Will Buxton, commentator voor Sky Sports F1 en NBC hint op Twitter dat het om een vertrouwde naam zou gaan, een tweede tweet hint dat het geen vrienden van Mercedes zijn.

En van die laatste tweet mag je zelf denken wat je wilt.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!