Eerder schreven wij dat Caterham na de Grand Prix van Abu Dhabi binnen een maand een andere eigenaar moet hebben. Een struikelblok zou de legaliteit van de huidige CT05 zijn.

Die horde lijkt te zijn genomen want in de komende meeting van de World Motor Sport Council in Doha die deze week wordt gehouden, zal de F1-commissie naar alle waarschijnlijkheid toestemming verlenen aan de renstal om met een 2014-configuratie te racen in 2015.

Curator Finbarr O’Connell hoopte op een snelle overname omdat het anders te kort dag wordt om de 2015-wagen op tijd gereed te krijgen. Maar door de verleende dispensatie van de Formule 1-commissie is er meer tijd beschikbaar gekomen.

Er zijn twee heel serieuze kandidaten en één minder serieuze. Ik heb er nog steeds vertrouwen in dat het lukt, maar het zou mooi zijn als het voor de kerstdagen is geregeld., aldus de curator.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!