Gisteren schreven we dat Jean-Eric Vergne in het land van de onbegrensde mogelijkheden een vervolg wilt geven aan zijn autosportcarrière.

Een andere coureur die hoopte op een doorbraak in de sport, zou hetzelfde overwegen. Al betekent dit dat Alexander Rossi weer gaat rijden in zijn thuisland. Zo verkondigde de Amerikaan tegenover Racer.com.

Rossi kijkt met enige frustratie naar zijn Europese ‘raceavontuur’. Zo meent Alexander Rossi dat hij in 2014 eigenlijk minstens twee races voor Marussia had moeten rijden. Eerst in Spa rond het mysterieuze steekspel betreffende Max Chilton en vervolgens na Suzuka als vervanger van Jules Bianchi.

Daar kwam het echter niet van en inmiddels lijkt een Formule 1-zitje buiten bereik voor Rossi. Net als in 2014 aan Sauber verbonden Simona de Silvestro die terug wil naar Amerika.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!