De Engelsman Justin Wilson heeft de polepositie veroverd voor de vierde race in het CART-kampioenschap. Wilson, twee jaar geleden nog in de Formule 1 actief bij Minardi, maakte vorig seizoen de overstap naar Amerika en behaald hier vandaag zijn eerste polepositie uit zijn og jonge CART-carri�re. Hij was 0.089 seconden sneller dan teammaat AJ Allmendinger. Derde werd de verdedigende kampioen S�bastien Bourdais, op twee tienden van Wilson. Ook hier mochten we opnieuw een debutant verwelkomen, de Amerikaan Valiante die de plaats van Oriol Servia overneemt. Servia zelf vervangt nog steeds de geblesseerde Bruno Junqueira. De race wordt vannacht ‘onze tijd’ gereden en is te volgen op de offici�le site van het CART-kampioenschap.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter