Vorig jaar werd Jenson Button derdes bij de piloten en zorgde hij ervoor dat BAR dit jaar met de nummers 3 en 4 mag rijden. Het enige wat Button nog mist is een overwinning, maar hij is er zeker van dat hij de GP van Australi� zal winnen

“David Richards zei ons dat 2005 geen verbazend jaar zou worden omdat McLaren en Williams betere wagens zouden bouwen. Maar ik denk niet dat dit het geval zal zijn… Ik heb gezien wat er allemaal gebeurt is in de fabriek en ik denk dat we nog steeds vooruitgang zullen boeken. Dat is wat het team en ik nodig hebben. We hebben hoge verwachtingen, en doen mee om te winnen. Ik vertrek naar Melbourne om er de eerste race te winnen, en ik ben er zeker van dat we dat kunnen doen.”

Morgen lanceert BAR hun nieuwe wagen. Het team liet al een tipje van de sluier weg en het lijkt erop dat de nieuwe BAR een zeer revolutionaire neus zal hebben.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter