Na de zeer slechte seizoensstart van BAR, was Button niet te spreken over het team. Echter daar is nu stilletjes aan verandering in gekomen, na de hoopgevende testprestaties op het Paul Ricard circuit eerder deze week. Button lijkt terug vertrouwen te winnen in het team, en was tevreden met de vooruitgang die ze de laatste dagen boekten, ondanks het feit dat het testprogramma op het Franse circuit ingekort moest worden omwille van de regen.

“We hebben enkele nieuwe a�rodynamische onderdelen deze week getest en boekten hiermee positieve resultaten,” verduidelijkte de Brit. “Spijtig genoeg heb ik onze geplande bandentesten niet kunnen afwerken omwille van het slechte weer. De regen bleef maar met bakken uit de lucht vallen, waardoor we ons programma moesten staken.”

Ook aan de kant van de Honda motoren worden er positieve signalen de wereld in gestuurd. Nakamoto, hoofd van de Honda racing ontwikkelingsafdeling, verzekerde dat er zich geen motorproblemen meer zullen voordoen, en hoopt samen met BAR terug de draad van vorig seizoen op te pakken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter