Voormalig wereldkampioen Formule 1, Jenson Button meent dat Red Bull en Honda het zichzelf niet bepaald makkelijk maken. En dat er meer te verliezen valt indien de combinatie niet presteert.

De Brit, die in 2009 wereldkampioen werd met BrawnGP, wees op de hooggespannen verwachtingen die meteen waargemaakt moeten worden. Het is een beetje lastig met Max. Hij wil altijd vooruit en is altijd op zoek naar meer snelheid. Hij sprong voor de eerste keer in de Red Bull en won meteen een race, zo sprak Button met Sky Sports.

Dit jaar is echt belangrijk voor hem als hij vooruitgang wil blijven boeken. Max moet om het kampioenschap kunnen vechten, anders vrees ik dat hij zich zal beginnen af te vragen waar hij beste af zal zijn in de toekomst., zo besloot Jenson Button.

Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!