Deze middag maakte Minardi bekend dat het Gianmaria Bruni heeft gecontracteerd als ��n van hun rijders voor 2004. De 22 jarige Italiaan is geen onbekende voor het team. Gedurende de tweede seizoenshelft testte hij de vrijdag met een derde Minardi.

Paul Stoddart, teambaas van Minardi

“We hadden het voordeel dat we gedurende vorig seizoen Bruni konden evalueren. We zijn zeer tevreden dat we Gianmaria konden contracteren voor 2004. We kozen hem omdat we vinden dat hij een natuurtalent is in een racewagen. Hij is een waardig opvolger voor onze vorige rijders, zoals Alonso, Webber en Wilson. We zijn ervan overtuigd dat hij een nieuwe ster in wording is   “

 

Bruni is uiteraard tevreden over de kans die hem geboden wordt:

“Ik ben gewoonweg tevreden. Sinds ik een kleine jongen was, wilde ik al Formule 1 coureur worden. Ik ben nu één van de gelukkigen, mijn droom is uitgekomen. Mijn doel is om gedurdende het seizoen, samen met het team, te verbeteren. In het begin zal ik gewoon één van de 20 zijn. Ik wil mezelf vestigen in de F1 wereld, net zoals andere Minardi rijders dat in het verleden deden. Ik wil Minardi en Stoddart bedanken, zij gaven mij de kans te testen deze zomer. Sindsdien is het allemaal heel snel gegaan.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter