Weten jullie het nog?

We zijn inmiddels aanbeland in deel 5 van deze ‘story’, dus mogelijk is het een en ander aan details verloren gegaan. Branson en Fernandes debuteerden in 2010 met respectievelijk Virgin Racing [nu Marussia] en Lotus Racing [tegenwoordig Team Caterham] in de Formule 1. De afspraak was dat de verliezer van dat teamduel als stewardess op een vlucht van de vliegmaatschappij van de ander zou fungeren.

Lotus Racing [Caterham dus] eindigde boven Virgin Racing en dus kan Branson zich in een ‘pakje’ hijsen. In eerste instantie werd 21 februari 2011 [!!] als datum ingesteld, maar Branson scheurde bij een ski-ongeluk een knieband en dus kon het toen niet doorgaan.

Maar Richard Branson is een man van zijn woord gebleken, want hij gaat binnenkort voor stewardess spelen op een vlucht van Air Asia.

Dat is nu eens een man van zijn woord. Richard Branson contacteerde mij zonet om zijn woord te houden over onze weddenschap. Hij zal in mei een stewardess spelen op een vlucht van Air Asia. Twee jaar later dan voorzien, maar het belangrijkste is dat hij het niet vergeten is. liet Tony Fernandes weten via twitter.