Er gaan al enkele maanden geruchten de ronde dat het Sauber team volgend seizoen BMW motoren zal gebruiken. Sommigen gingen nog verder door te stellen dat BMW het Zwitserse team volledig wil overnemen.

Aanleiding zijn enkele uitspraken van BMW in de media dat BMW nu wel dringend moet gaan scoren, en als dat niet kan met Williams, dan maar met iemand anders.

Volgende dinsdag is er een bestuursvergadering in de hoofdzetel van BMW in M�nchen. Die dag zal waarschijnlijk de beslissende dag zijn inzake de hele heisa rond de motorleveringen.

Mario Theissen geeft toe dat Sauber in de running is, maar enkel en alleen als kandidaat voor BMW motoren. Van en overname door BMW is geen sprake. BMW zou ook gewoon bij Williams blijven als technische partner.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter