Een van de nieuwste geruchten is dat Microsoft hoofdsponsor wordt van het Toyota F1 Team. De Duitse krant Bild am Sonntag kwam met het bericht dat multimiljardair Bill Gates zijn product op de Toyota’s gaat laten verschijnen. De Amerikaan zou jaarlijks een kleine $40 miljoen aan het team geven wanneer de naam Microsoft als titelsponsor op de wagens verschijnt. Op dit moment is die eer weggelegd voor Panasonic. Ook werd multimediabedrijf Sony aan het Japanse team gelinkt als mogelijke kandidaat-sponsor.

Intussen heeft Olivier Panis laten weten dat hij, na dit weekend zijn 150ste te hebben gereden, voor de 200 Grand Prix gaat.

“Ik wil het record van Jean Alesi breken.”

Het enige probleem dat Panis dan tegenkomt is dat Alesi 201 races reed, en om dat record te halen moet hij nog minstens 3 jaar rijden. Tegen die tijd is de Fransman 40 jaar, en het is nog ver van zeker dat hij volgend seizoen een contract heeft.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter