Ondertussen is aan het licht gekomen dat Ralf, tijdens de eerste onderzoeken in het ziekenhuis, zich niet meer kon herinneren wat er gebeurd was. Dit zou erop kunnen wijzen dat niet hij maar de dokters een beslissing zullen nemen om aan de volgende races deel te nemen. Vermoedelijk zal Ralf de GP van Frankrijk en Engeland moeten missen.
Er doet een wild gerucht de ronde, nl dat Jacques Villeneuve Ralf zal vervangen maar de kans hiervan is klein. Ook al aangezien het Williams-team een contract heeft met test en reserve-rijders Gene en Pizzonia. Deze laatste twee zijn al verwittigt door het team eventueel aan de Franse GP deel te nemen.

—————————————————————————-

06/21/2004 7:05 pm  
Ralf Schumacher is zopas ‘ontslagen’ uit het ziekenhuis. Ondanks de slechte berichten eerder mocht hij na uitgebreide onderzoeken in de vroege ochtend toch het ziekenhuis in Amerika verlaten. Hij heeft last van een gekneusde rug en verrokken rugspieren.
Uiteraard zal Ralf niet deelnemen aan de testritten die Williams woensdag aanvat in Jerez. Hij zal trouwens naar zijn huis in Oostenrijk vliegen om in alle rust te herstellen.
Ondertussen wacht de ganse F1-wereld op nieuws of hij er bij zal zijn tijdens de Franse Grand Prix in Magny Cours.

—————————————————————————-

06/21/2004 1:21 am  
De oorzaak van de crash is ondertussen officieel bevestigd: Ralf had een klapband opgelopen. Of het door de brokstukken kwam die op het circuit lagen of door een knallende Michelin-band is nog niet bevestigd.

Sam Michael:

“Gelukkig zal Ralf ok zijn.”

Mario Theissen:

“Ik bezocht hem in het circuithospitaal tijdens de race toen hij zijn eerste controle onderging. We hopen nu allemaal dat hij snel terug ok is.”

—————————————————————————-

Date: 06/20/2004 10:21 pm  
De laatste berichten zijn dat Ralf ok is maar minstens drie dagen in het ziekenhuis moet blijven.  Frank Williams zei

“Hij is nog in het ziekenhuis. Alles ‘werkt nog’ maar hij heeft veel pijn. Van wat ik hoorde zal hij zeker nog drie dagen in het ziekenhuis moeten blijven.”

Ondertussen is ook officie�l bevestigd dat Ralf het bewustzijn had verloren.

De neksteun die hem aangedaan werd op het circuit werd ook nog aangehouden tijdens zijn scanneronderzoek in het ziekenhuis. Ondanks de kneuzingen in zijn rug blijkt alles nu mee te vallen.

Voor meer info over wat er gebeurde:
klik hier

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter