Michael Schumacher Bernie Ecclestone, u ongetwijfeld allen gekend, gelooft dat Michael Schumacher meer opener en spontaner moet zijn, om zich geliefder te maken bij het grote publiek.

Schumacher laat zich zelden betrappen op een ferme uitspraak, en is gekend om op persconferenties altijd de litanie van het team (van ingenieur tot kuisvrouw) af te dreunen.
Ecclestone wil meer karakters in de Formule 1 brengen, � la Irvine, Button, Alonso, en gelooft dat ook Schumacher zich zo kan laten gelden.

“Hij is een hele aardige persoon, maar de mensen begrijpen hem niet omdat ze niet in contact kunnen komen met hem,” vertelde Ecclestone aab The Independent

“In de jaren ‘70 riep iedereen wat hij wilde, maar nu worden de rijders op de vingers getikt door het team bij een foute uitspraak, omdat die op hun beurt door de sponsors op de vingers getikt worden. Ze hangen aan de leiband.  “

Het zou al leuk zijn als ze al wat meer handtekeningen uitdeelden, of wat meer interviews gaven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter