Volgens Rubens Barrichello zal Ferrari goed voor de dag komen tijdens de GP van Itali�, die volgende week verreden wordt. Na de afgang in Turkije kan het alleen maar beter gaan volgens de Braziliaan.

Barrichello: ” Slechter dan nu kan bijna niet meer. In Monza ben ik ervan overtuigd dat we heel wat beter voor de dag zullen komen. We hebben het voordeel dat we over de nodige data kunnen beschikken om een goede strategie uit te kiezen.  “

” We moeten de oorzaak vinden waarom het zo mis ging en doorgaan met testen om de weg naar de top terug te vinden. Zoals de zaken er nu voorstaan, zullen we snel zijn in Monza.  “  aldus de Braziliaan, na zijn laatste test op het thuiscircuit van de Scuderia.

Als enigste team beschikt Ferrari over de meeste data van hun thuiscircuit, ze presteren daar dan ook altijd goed. Verwacht wordt dat het team dan ook snel over een goede setup en strategie zal beschikken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!