Het wordt een gevecht tussen Christian Klein en Vitantonio Liuzzi om het tweede stoeltje bij Red Bull volgend jaar. Het is zeker dat het ��n van de twee wordt. De verliezer zal het team moeten verlaten, aangezien de Amerikaan Scott Speed al is vastgelegd als testcoureur voor 2006. Dat betekent zeer waarschijnlijk ook dat hij op de vrijdag tijdens Grand Prix weekends in actie mag komen.

Adviseur Helmut Marko: “Coulthard is onze nummer ��n, het tweede zitje zal ingenomen worden door of Klien of Liuzzi. Niemand anders. Het besluit zal pas na dit seizoen genomen worden.”

Liuzzi krijgt na Monza, tijdens de laatste vier races van het seizoen, weer de kans om te laten zien wat hij kan. Het belooft nog een heftige strijd te worden tussen de beide jonkies.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter