Als World Series by Renault-kampioen mocht hij testen voor Renault. Dat ging zeer goed, waarna hij ook nog voor Sauber mocht rijden! Maar tot een contract kwam het niet. Baguette vertrok toen naar Amerika, om een carrière op te bouwen in de IRL IndyCars.

Daar voelt hij zich prima thuis en de Formule 1 is dan ook een (definitief?) gesloten hoofdstuk. Baguette deelde aan persbureau Belga mede:

Ik heb aanbiedingen om aan de young drivers-test in Abu Dhabi deel te nemen ontvangen, maar daar heb ik voor bedankt. Ik wil mijn budget niet verspillen aan iets dat waarschijnlijk nergens toe leidt. Ik ben gefocust op de IndyCars, waarin ik met succes carrière denk te kunnen maken. Ik weiger me nog langer blind te staren op de Formule 1, waar jonge coureurs die zichzelf in opstapklasses bewezen hebben geen kans krijgen.

Iedereen weet dat de F1 draait om én geld én talent…als je beide hebt, kan je het maken in de F1. Heb je 1 van beide niet, dan moet -dat wat je wel hebt- de doorslag geven. (Vb. Hulkenberg heeft veel talent, maar minder geld en Petrov heeft veel geld maar minder talent). Helaas en niet anders, maar Baguette heeft het zeer snel ondervonden hoe de F1 in elkaar zit…