Dat Fernando Alonso dit jaar duidelijk de eerste rijder is bij Ferrari, heeft geen gevolgen voor Felipe Massa voor 2011. De Braziliaan neemt geen genoegen met een rol als tweede viool en teambaas Stefano Domenicali verzekert in de krant ‘Folha de S.Paulo’: Ik kan bevestigen dat Felipe in 2011 gewoon dezelfde kansen krijgt als Fernando, waarbij het teambelang wel altijd voorop staat.

Domenicali gaf verder zijn beschouwing over het mindere seizoen van Massa: Ik vertrouw hem compleet en hij is een geweldige teamspeler en coureur. Felipe weet dat het team hem steunt. Hij weet dat wij hier zijn om hem te helpen bij zijn ontwikkeling als coureur. Ik geloof niet dat de tegenvallende resultaten alleen door de banden komen. We moeten uitvogelen wat precies de oorzaak is voor het feit dat Felipe niet zijn best mogelijke seizoen doormaakt.

Nu dan twee opmerkingen;

– Niets voor niets houdt Domenicali die mogelijkheid achter de hand, dat Massa in 2011 alweer in dienst van Alonso kan rijden.

– Want bij Ferrari gelooft men dus niet wat Felipe Massa zegt, nml. dat hij vanwege de banden niet kan rijden zoals hij wil!

Felipe is bij deze dus gewaarschuwd! Of overdrijf ik? Vertel het ons op het forum!