Stoffel Vandoorne zit vaak op de radar van critici, die menen dat de Vlaming gewoon niet goed genoeg zou zijn.

Vandoorne heeft een hoge gunfactor, maar de prestatie’s zouden teveel achterblijven. Zo klinkt het vaak onder de fans.

Natuurlijk heeft McLaren de focus op Fernando Alonso en natuurlijk lijdt Vandoorne daaronder, maar wat hij daarnaast laat zien zou niet goed genoeg zijn.

Fernando Alonso is het daarmee oneens. Volgens de kampioen van 2005 en 2006 werkt Stoffel keihard en zit hij daardoor zelfs dichter bij de Spanjaard dan eerdere teamgenoten.

Alonso wijt de povere resultaten aan een mogelijk probleem met de auto. McLaren aan de hand van de data dat de wagen van Vandoorne minder goed presteert dan die van Alonso.

Stoffel kwam in een moeilijke wagen de Formule 1 binnen, met zowel vorig jaar als dit jaar enkele problemen. Maar hij is een goede coureur., zo begon Alonso zijn interview.

Als je naar mijn vorige teamgenoten kijkt, dan waren zij verder verwijderd van mij dan Stoffel. In 2014 was het zes of zeven tienden verschil met Kimi, elke race. Vandoorne staat dichterbij qua rondetijden en niveau., zo prees Alonso zijn jonge Belgische teamgenoot.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.