Max Verstappen kijkt uit naar de Hungaroring, een circuit zonder rechte stukken dat de RB13 moet liggen.

De Hungaroring is geen makkelijk circuit. Het begint al in bocht een waar je hard moet remmen, in bocht twee duwt de camber je van de ideale lijn. Je moet heel nauwkeurig rijden om de ideale lijnen in de bochten goed te volgen. Bocht vier is blind en snel. Je moet de snelheid hier gedurende het weekend opbouwen. Sectie twee is nauw en bochtig. Bocht elf is waarschijnlijk mijn favoriete bocht, wanneer je hier goed zit geeft dat een fantastisch gevoel. In de laatste bocht is een goede exit belangrijk, je moet snelheid meenemen het rechte stuk op.

Boedapest is een coole stad, het staat bekend als een soort van “party stad”. Helaas heb ik dat zelf nog nooit kunnen onder vinden. Het is leuk om langs de Donau te wandelen en zowel Buda als Pest te zien. Ik kijk altijd uit naar Goulash, traditiegetrouw eten we dat op zondagavond.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.