Om het Nederlands Elftal tijdens het EK in Portugal aan te moedigen zal Christijan tijdens de DTM races in juni (06-06 Lausitz en 27-06 Norisring) een speciaal ontworpen oranje helm dragen met de tekst: REMEMBER 1988. GO HOLLAND.

Hoewel de chromen helm die Christijan gewoonlijk draagt tijdens de DTM races bijna heilig is geworden gezien de successen die hij ermee heeft behaald, mag deze toch twee races in de kast. Het kostte The Communication Company niet veel moeite Christijan te overtuigen.

Waarom? Omdat Christijan dit zelf een erg leuke actie vindt en hoopt dat het Nederlands elftal ver gaat komen. Christijan zal de wedstrijden van Oranje zoveel mogelijk volgen en hoopt dat de helm geluk zal brengen. Zo ja, dan zal de helm ook in limited edition op de markt worden gebracht op formaat 1 : 2.

Sowieso zal Christijan, als altijd, alles doen om deze 2 races zoveel mogelijk punten te pakken. Go Christijan! Go Holland!

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter