Mercedes-Benz vertrouwt komend seizoen in de Duitse Tourwagen Masters (DTM) opnieuw op de Nederlandse autocoureur Christijan Albers. De 24 jarige Nederlander maakte vorig jaar grote indruk door vier van de tien races voor het HWA team te winnen. Het contract met Albers werd donderdag in Stuttgart officieel getekend.

Albers begint op 18 april op het circuit van Hockenheim aan zijn vierde seizoen voor Mercedes, zijn tweede voor het HWA team. Dit keer krijgt hij een van de vier modellen van de AMG-Mercedes C-klasse ter beschikking. Die bolide werd nog niet eerder ingezet in de DTM.

Afgelopen seizoen eindigde de coureur uit Laren als tweede in de DTM. Zijn Duitse stalgenoot Bernd Schneider hield hem in de laatste race van het kampioenschap af.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter