Daar de meeste F1-fans ook autoliefhebbers zijn, schenkt F1pits.net even aandacht aan het autosalon van Brussel, dat vandaag zijn deuren opent tot en met zondag 25 januari. Op het autosalon vind je niet alleen auto�s, maar ook voor de motoliefhebbers is er wat wils in paleizen 11 en 12.

Het autosalon loopt van vandaag tot en met zondag 25 januari op volgende uren:
Maandag-vrijdag: 10u-20u
Weekend:  10u-18u30
Nocturne op 22/01: 10u-22u

De toegangsprijs bedraagt 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen jonger als 12 jaar en is gratis voor kinderen jonger als 6 jaar.

F1pits.net was gisteren al aanwezig om jullie een voorsmaakje te kunnen geven. Ook verliezen we de studenten die in de examens zitten niet uit het oog. We brengen het salon een beetje naar jullie toe via deze fotoreportage. We zullen beginnen met de exclusieve wagens, die voor de meesten onder ons niet binnen het budget vallen, maar dat neemt niet weg dat we er van kunnen dromen.

Bij deze willen wij ook volgende merken bedanken voor hun medewerking, anders hadden we deze prachtige wagens niet zo mooi op de gevoelige plaat kunnen leggen: Bentley, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lexus, Lotus, Maserati, Maybach en Rolls Royce. Spijtig genoeg konden we niet rekenen op de medewerking van Porsche, waardoor we jammer genoeg weinig prachtige foto�s van deze sportwagens hebben kunnen trekken. Maar we gaan er geen meer woorden aan vuil maken, en gaan direct over tot het fotomateriaal:

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter