Voormalig teambaas Eddie Jordan adviseert Peter Sauber om definitief met pensioen te gaan. Dit omdat het alleen maar slechter lijkt te gaan voor het equipe uit het Zwitserse Hinwil.

Sauber bevindt zich in de grootste crisis uit hun geschiedenis. Omdat Peter de meest eerlijke persoon uit de paddock is, geef ik hem het advies om te stoppen voordat de schade nog groter wordt. Sauber kan de financiële verliezen niet langer compenseren, evenals op motorengebied., aldus de Brit die tegenwoordig zijn meningen verkondigd voor BBC Sport.

Maar wat zou dat betekenen voor onze landgenoot Giedo van de Garde?

Van der Garde is dit jaar tot het team toegetreden als test- en reservecoureur. In diverse vrijdagtrainingen en testdagen maakte de Nederlander een volwassen en sterke indruk, wat hem op een publiekelijk compliment van teambaas Monisha Kaltenborn opleverde.

Maar wat blijft daarvan over nu Sauber meer en meer weg zakt in de moeras van de achterhoede?


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!