Volgens Caterham-eigenaar Tony Fernandes staat zijn autofabrikant en Formule 1-renstal Caterham niet te koop. Dit weekend waren de geruchten in Monaco over een mogelijke verkoop van Caterham zeer groot.

Fernandes is al een tijd lang niet meer in de Formule 1-paddock gezien en liet aan het begin van dit jaar weten te stoppen met zijn renstal als het opnieuw als laatste zou eindigen. Nu Marussia haar eerste punten heeft gescoord in Monaco lijkt Caterham opnieuw op een laatste WK-plaats af te stevenen.
De Caterham Group is niet te koop, aldus Fernandes. Wel sta ik altijd open voor investeerders, zo heb ik dat destijds ook met AirAsia gedaan. Ik houdt van wat we aan het opbouwen zijn. En natuurlijk kijk ik altijd naar de mogelijkheden en kijk ik steeds naar de projecten en de structuur van de groep, maar dat hoort bij het zaken doen.

Afgelopen weekend promoveerde de voetbalclub van Fernandes, QPR, in Engeland naar de premier league. Naar verluidt zou daar nu vooral de aandacht van Fernandes liggen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter