Lewis Hamilton wil dolgraag nog twee keer wereldkampioen worden. Met drie wereldtitels krijgt hij zijn droomauto cadeau van McLaren-teambaas Ron Dennis, een oranje McLaren F1 LM. Het zeldzame exemplaar staat in de McLaren-fabriek in Woking en heeft een waarde van acht miljoen dollar.

Ik wil nog een keer wereldkampioen worden. zei Hamilton aan de BBC. Het is een geweldig gevoel om het Formule 1- kampioenschap te winnen. Ik zal keihard gaan trainen en hoop alles volgend jaar nog beter te doen. Hopelijk hoeft het volgend jaar niet meer in de laatste bocht beslist te worden. Ik heb geen plannen om zeven keer de wereldtitel te winnen, dat record mag Michael Schumacher houden, maar ik wil nog twee keer wereldkampioen worden, want dan krijg ik mijn droomauto.

Toen ik een contract ondertekende bij McLaren en en de fabriek bezocht, zag ik die wagen staan. Het is de enige auto waarvoor ik stop om me aan te vergapen. zegt de 23- jarige Brit over zijn droomauto. Het is de duurste en mooiste auto ter wereld en ik wil hem hebben.