De soap rond Jenson Button lijkt bijna gedaan. De hoorzitting van de Contract Recognition Board (CRB) zal in Milan plaatsvinden op volgende zaterdag. De teambaas van Buttons huidige team, Dave Richards, heeft een tijd geleden al verklaard dat hij zich hoe dan ook zal neerlegggen bij de uitspraak, van Frank Williams, de tegenpartij, wordt hetzelfde verwacht.

Maar voorlopig wil Jenson Button nog steeds geen commentaar geven. In de donderdagse persconferentie van de race vlak na de bekendmaking van zijn transfer naar Williams, wilde de Brit ook al niets zeggen. En daar is dus nog geen verandering in gekomen:

“Ik zie niet echt een nood aan een commentaar, terwijl we weten dat het op dit moment niet aan mij ligt. De hoorzitting van het CRB is dit weekend, dus ik denk dat we nog een paar dagen langer kunnen wachten op een antwoord.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter