Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zal tijdens de Franse Grand Prix, die wordt verreden op 1 juli, mogelijk voor het eerst in de paddock te zien zijn sinds hij gestopt is met racen. De 38- jarige Duitser wist deze race acht keer te winnen tijdens zijn F1- loopbaan.

Schumacher zal tijdens zijn aanwezigheid promotiewerk verrichten voor het Institute for Cerebral and Medullary Disorders (ICM), een instituut dat onderzoek doet naar nieuwe behandelingen voor mensen die lijden aan aandoeningen aan de hersenen of het ruggenmerg. De 38- jarige Duitser zal op zoek gaan naar nieuwe donoren en in ruil maakt men kans op een ritje met Michael Schumacher over het circuit van Magny-Cours.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!