Volgens BMW-Sauber teambaas hoeft Robert Kubica zich helemaal geen zorgen te maken. De Pool kent een moeilijke seizoenstart, dat vooral te wijten is door pech. In Bahrein wist Kubica zijn eerste punten te scoren met een zesde plaats, terwijl teamgenoot Heidfeld in de eerste drie races van het seizoen telkens naar een vierde plaats reed.

Ik heb Robert gezegd dat hij er niet te zwaar aan moet tillen. vertelde Theissen op de website van het team. Hij heeft enorm veel potentieel, we wisten dat 2007 een leerjaar voor hem zou worden. Tijdens de eerste twee races had hij veel pech, daarom is het belangrijk dat hij in Bahrein zijn eerste punten pakte. 

We zijn volledig bewust van zijn kwaliteiten. Hij heeft gewoon wat races nodig zonder problemen, dan gaat de rest wel vanzelf.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!