Scuderia Toro Rosso zal het volgend seizoen aanvangen met de auto van 2007. Dat heeft teambaas Franz Tost gezegd aan de Oostenrijkse krant Tiroler Tageszeitung.

Scuderia Toro Rosso zal zeker vier races van 2008 met de oude wagen rijden. Vooral de betrouwbaarheid moet worden verbeterd zegt Tost: De oude wagen zal voor minstens vier races ingezet worden. We willen volgend jaar betrouwbaarder zijn. Als de nieuwe wagen problemen heeft, dan hebben we nog tijd om daarop te reageren.

Daarnaast benadrukte dat de 51- jarige Tost dat Sebastian Vettel en Sebastién Bourdais in 2008 races zullen rijden voor Toro Rosso. De Oostenrijker ontkende de geruchten dat David Coulthard plaats zou moeten maken voor Fernando Alonso.

Het is een feit dat Alonso nog geen vast contract heeft en elk team wel is geïnteresseerd. Voor zover ik weet zijn er gesprekken aan de gang tussen Red Bull en Alonso. Maar wij hebben een contract met Vettel en Bourdais en daarmee is alles gezegd.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!