foto: patrokov.be

Dat probleem kennen we natuurlijk allemaal, algemeen bekend, dat de hele tijd, iedere keer weer dat spaarvarken overvol is. En dan krijg je er niks meer in. Wat doe je dan met je gespaarde twee- tot twee-en-een-halve ton in euro’s? Voor autoliefhebbers is het meestal niet zo’n probleem, voor F1 fanaten al helemaal niet.

Welnee, je koopt gewoon je eigen formule 1 bolide bij Manor F1 Team. De Marussia bolides gaan in de aanbieding, evenals een Virgin exemplaar, dat kennelijk nog in de boedel zat.

Het is echt waar, de auto’s waarmee Virgin en Marussia in F1 racete van 2010 tot en met 2013 worden verkocht. Klein nadeeltje; geen van de auto’s scoorde punten. Ze werden bereden door mannen als Max Chilton, Jules Bianchi, Timo Glock en Charles Pic. Het zijn dan in het strijdveld van die jaren geen pottenbrekers geweest, maar ten opzichte van je Opel Corsa of de Seat Ibiza van je lief zullen deze bolides een wereld van verschil bieden.

Waarom deed je ook al weer mee in de loterij? Toi toi toi! praat hier mee!


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!