Het laatste gerucht in de paddock van Silverstone: McLaren testrijder Alexander Wurz zou wel eens voor Jaguar kunnen racen in 2004. Dit zou mogelijk zijn met steun van Superfund, een Oostenrijkse investeringsmaatschappij.

Het is niet duidelijk of een contract al getekend is, maar bepaalde bronnen zeggen dat beide partijen dicht bij een overeenkomst staan, waardoor Wurz volgend jaar zijn comeback kan maken.

Als deze deal doorgaat, is dat een streep door de rekening van Justin Wilson. De teamgenoot van Jos Verstappen wordt al een hele tijd getipt als opvolger van Antonio Pizzonia bij Jaguar. De naam Wilson werd ook al gelinkt aan een zitje bij BAR, maar David Richards zegt dat alle geruchten over die overgang verre van waar zijn:

“Ik heb nog geen gesprekken gehad met Justin (Wilson, red) of met zijn manager Jonathan Palmer. Om eerlijk te zijn heb ik nog geen enkel serieus gesprek gehad over de rijdersbezetting volgend jaar. Ik vertelde altijd al dat ik pas na eind juli begin daarmee, dus weet ik niet vanwaar deze verhalen komen.”

Het silly season begint nu pas echt…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter