Het silly season is weer in het land en de geruchtenmolen draait nu echt op volle toeren.

Renault zou nu een bod gedaan hebben op de Brit Justin Wilson dit weekend, bij Minardi zelf hebben ze al gezegd dat er een tweetal teams interesse hebben in de lange Brit.

Justin Wilson zou velen verbaasd hebben in de paddock en dat ondanks het feit dat de Brit meestal van achteraan de grid moet starten.

Flavio Briatore zou nogal nauwe banden hebben met het kleine Minardi team, dankzij het feit dat Paul Stoddart twee van Flavio zijn produkten in huis heeft genomen om op te leiden, namelijk Mark Webber en Fernando Alonso.

Stoddart is er van overtuigd dat hij ook Wilson in een beter team zal krijgen, een insider heeft al laten weten dat BAR Honda en Renault in gesprek zijn met de Brit.
Geen van beide teams hebben dit gerucht al bevestigd, toen men het vrijdag aan Flavio vroeg, in de regen, zou deze geantwoord hebben dat het nu niet het weer is om dit nu te bespreken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter