Wie andere gedachten over de lange Alex had, kan die opbergen: hij heeft gekozen wederom een jaar als testrijder bij McLaren te blijven. Hij hoopt nog steeds F1 races te kunnen rijden maar verkiest het daarmee te wachten tot hij bij een goed team aan de bak kan.
Eerder werd al gemeld dat Fisichella voor twee jaar naar Sauber gaat. Houdt dit dan de verwachte wissel in tussen Heidfeld en Giancarlo ? HH Frentzen “wordt aan het eind van het seizoen waarschijnlijk gegaan.” Zo zeggen de Duitsers dat zo vriendelijk: “er ist gegangen worden…” Wordt het andere plaatsje bij Sauber dan “met milde druk vanuit Ferrari” ingevuld door Massa ? Massa kwam vorig jaar zogenaamd niet aan de verwachtingen van Sauber tegemoet en moest bijna het F1 wereldje zelfs definitief verlaten. Gelukkig werd hij door Ferrari opgevangen en nu ziet zijn toekomst er na een jaartje testrijden zeer rooskleurig uit. Er wordt zelfs gefluisterd dat men hem aan het klaarstomen is als opvolger voor…wie bij Ferrari ? De beduidend mindere druk op zijn jonge schouders heeft hem goed gedaan. Niet iedereen kent deze luxe, maar het is Felippe gegund.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter