Het mag bekend zijn dat Fisichella al tijden droomt van het rijden in een Ferrari. Die droom lijkt nu dichter bij dan ooit, aangezien zowel Jean Todt als Peter Sauber aan journalisten vertelden dat dit inderdaad een re�le mogelijkheid is.

Sauber heeft dankzij het jarenlange gebruik van de motoren van Ferrari een goede band met het team uit Maranello. Deze band maakt het waarschijnlijk mogelijk voor Fisichella en zijn teamgenoot Felipe Massa om te testen voor Ferrari. Todt gaf onlangs toe dat hij beide coureurs kon gebruiken voor testwerk.

Peter Sauber:

“De situatie is nog volledig open. Er is nog niet over gesproken, maar het is in principe mogelijk.”

Giancarlo Fisichella was alvast verheugd met het nieuws dat de kans bestaat dat hij komend jaar de Ferrari mag testen:

“Het is voor mij altijd een droom geweest om in een Ferrari te mogen rijden. Als deze droom werkelijkheid wordt zal ik hen belonen met mijn professionaliteit.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter