Eerder konden wij jullie melden dat Adrian Sutil is aangenomen voor de job van reservecoureur bij het team van Sir Frank Williams.

Dit tot grote teleurstelling van Susie Wolff die had gehoopt dat ze promotie zou krijgen, nadat ze eerder ontwikkelingscoureur was voordat ze testcoureur werd.

Maar Williams koos voor de ervaring van Sutil. De 32-jarige Wolff heeft immers slechts twee vrijdagtrainingen en drie testdagen achter haar naam staan. Sutil is daarentegen kan 124 punten in 128 Grands Prix op zijn CV aanbieden.

Wolff toonde daarom ook begrip voor de keuze van de directie, maar had graag die stap vooruit willen maken. Met de komst van de Duitser die werd gedumpt door Sauber, hoeft Susie voorlopig niet na te denken over een eventuele deelname aan Grands Prix.

Eerder verschenen op de blog van dezelfde auteur


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!