Waar een weekeinde voor de Turkse Grand Prix amper tien euro moet kosten, gaan de prijzen voor de Formule 1-race op Mugello door het dak.

De kaarten voor de race over een anderhalf week zijn gisteren in de verkoop gegaan. Voor het goedkoopste ticket durven de Italianen liefst 188 euro te vragen. En dat is dan een kaartje voor alleen de vrijdag!

Wil je zitten? Voor een stoeltje op de hoofdtribune mag je 300 euro uit je beurs schudden. In een normale Grand Prix-weekeinde ben je voor dat bedrag de hele weekeinde zoet. Een weekend-kaart voor Monaco kost net zo veel.

Daarnaast komt men met de aanvulling dat geïnteresseerden voor de goedkoopste kaartjes op de Tribune 58, lid moeten zijn van de Scuderia Ferrari Club.

Voor de race op zondag mag men minimaal 750 euro betalen, waarbij een stoeltje op de hoofdtribune dan een forse 1200 euro moet opleveren.

Voor de Formule 1-race mogen er elke dag 2880 racefans aanwezig zijn. Daar zal Jan-met-de-Pet niet tussen zitten, gezien de zeer hoge prijzen…

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.