Het zou best kunnen dat het team van Frank Williams niet ��n maar twee nieuwe coureurs moet aantrekken voor het seizoen 2005. Dit nadat de onderhandelingen met Ralf Schumacher voor het verlengen van zijn contract afgesprongen zijn.

Volgens een bron die kort bij het team zit; zitten de onderhandelingen tussen Ralf Schumacher en Frank Williams op een dood spoor. De struikelblok blijkt het salaris van de Duitser te zijn. Terwijl Ralf een salarisverhoging wil, (nu is zijn salaris ongeveer 12 miljoen dollar per seizoen) is Frank Williams meer voor een salarisverlaging te spreken. Deze dan wel in combinatie met een bonus per punt bij goede prestaties.

Williams is van oordeel dat ze het geld beter in de ontwikkeling van de wagen kunnen steken. En vooral: ze willen niet ingaan op wat ze de afpersing van Ralf Schumacher noemen.

Gaat na Montoya ook Ralf Schumacher Williams verlaten? Het ziet er naar uit. Het zou ons niet verbazen moest de Duitser richting Toyota trekken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter