Lance Stroll in de overall van Prema, zijn Europees Formule 3-team

Bronnen rondom Williams melden, dat Lance Stroll en Valtteri Bottas een contract hebben voor de komende jaren met Williams Martini Racing Team

Lance Stroll, de zeventienjarige Formule 3-rijder die al maanden genoemd wordt als opvolger van Felipe Massa heeft inmiddels een overeenkomst met Williams.

Dat wordt pas wereldkundig gemaakt na Strolls verjaardag volgende maand, omdat men van mening is, dat het onkies is om een minderjarige jongeman te presenteren bij een team dat een vermouthfabrikant als naamgever heeft.

Dezelfde bronnen melden, dat Valtteri Bottas ook rond is met de familie Williams en de komende jaren als eerste rijder zal functioneren.

Daarmee is, na de plotselinge overstap van Nico Hülkenberg naar Renault die wij als eerste in Nederland in de vroegste uurtjes van vandaag reeds bekend maakten, ineens de complete line-up van Williams rond.

Uiteraard is nu nog een plek vrij bij Renault, bij Force India en heeft Kvyat nog altijd geen zekerheid bij Toro Rosso. Ook Manor heeft beide stoelen voor volgend jaar nog vrij en bij Haas is alleen Grosjean bevestigd.

Bij de vier topteams is alles al rond: Mercedes behoudt Rosberg en Hamilton, Red Bull rijdt volgend jaar weer met Ricciardo en Verstappen, McLaren verschijnt in Melbourne aan de start met Alonso en Vandoorne en Ferrari doet het nog een keer met het duo Vettel / Räikkönen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.