Frank Williams gelooft dat Ralf Schumacher minstens de evenknie is van zijn oudere broer, hoewel, zegt Frank Wiliams, Schumacher senior heeft het voordeel dat hij nooit zijn concentratie verliest.

Williams geeft toe dat Ralf kritiek kreeg van het management toen hij begin dit seizoen een beetje in een dipje reed, maar hij had meer problemen buiten Formule 1 dan erin, zegt Williams. De jongste Schumacher had het er moeilijk mee.

Nu lijkt Ralf herboren, en met de vernieuwde FW 25 straalt hij vertrouwen uit.

” De wagen werd het hele seizoen door verbeterd, en is nu capabel om elke race voor de overwinning te strijden,”

vertelde Frank Williams aan BBC
“Ralf reed vrij onregelmatig vorig jaar, en ook dit jaar begon zo. Ja, we hadden daar woorden over, maar we wisten ook dat zijn problemen minder met Formule 1 hadden te maken, maar meer met de media. Ik heb nooit de hele waarheid geweten, en die hoef ik ook niet te weten, zolang hij zijn huidige vorm behoudt.

Zoals Ralf nu rijdt zie ik de echte Ralf. Hij is altijd al even snel geweest als zijn broer. Misschien dat zijn concentratie minder is, maar dat is voor alle rijders zo, behalve zijn broer. Dat is waarom Michael zo moeilijk te verslaan is.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter